Wysłany: |14 Wrz 2016|, o 09:17
Fajnie, lecz trochę późno.
Przydałaby się taka inicjatywa kilka lat wstecz, kiedy jeszcze liczba graczy była sensowna, zanim jeszcze admini spierdolili tą grę :)
Wysłany: |15 Wrz 2016|, o 11:09
Czy da się w jakikolwiek sposób zmienić wygląd na klasyczny podstawowy ?
Denerwuje mnie strasznie zakładka budynki i stocznia ....
Na telefonie tragedia. może jest jakiś skin normalny ? Czy nie ma już opcji tego zmienić ?
No niestety tutaj musisz się dogadać z kimś z graczy tylko i wyłącznie , jako że nie ma tam adminów nie ma fizycznej możliwości przekazania Ci konta tą drogą ...
_________________ Nie zadawaj się z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i ... pokona doświadczeniem ...
Witam was
Po paru latach postanowiłem do was wrócić:)
Grałem do dzisiaj w ogame na uni Spica, ale tam top1 ma kilka gsowek i multi z top2 i rozwalił mi moony i szlag trafil flote i bardzo duzo sury. Byłem handlarzem, ktory skupował dex z serwera, dlatego napisałem do swojego sojuszu i wszystkich swoich klientow, zeby przyszli tu na uni NOAD, bo tu jest fajniej. Z 50osob na razie przyszła jedna
Moj nick w grze: Vincent
Serwer: Noad
Zapraszam do wspolnej zabawy
Chce ozywić tą grę. Dawniej mase ludzi tu grało
Miałem tu nick ponocek, oddałem konto jak odchodziłem i dostało złoma, bo osoba ktora je przejela okazala sie niegodna
Ostatnio zmieniony przez Vincento |23 Paź 2017|, o 15:55, w całości zmieniany 1 raz
stare dzieje :) ale głównym dowodzącym został niejaki Toyama i gra umarła
uczciwi gracze spierdalali stąd drzwiami i oknami aż zostało może 5 pseudograczy, u których Toyama siedział w kieszeni
nie wiem kim jesteś lolek ale trzeba uszanować pamięć zmarłego administratora nik Toyama znałem go i na nim proszę psów nie wieszaś pozatem każdy z administratorów ma też swoje prywatne życie proszę o zamknięcię tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum