Wysłany: |26 Lis 2016|, o 23:16 NOAD - Ataki rakietowe - problem
do tej pory 36k rakiet międzyplanetarnych zmiatało ok 46k plazm albo bańkę wr
teraz mimo że nic się nie zmieniło, obrońca nie ma przeciwrakiet, techy takie same jak przy poprzednim rakietowaniu a taki cyrk jest:
Cytat:
11-26 23:12:43 Obrona planety Raport z ataku rakietowego
* Rakieta międzyplanetarna: 36.000 doleciała na planetę M-1 [7:xxx:12] i zniszczyła
Wyrzutnia rakiet: 31
11-26 23:12:23 Obrona planety Raport z ataku rakietowego
* Rakieta międzyplanetarna: 36.000 doleciała na planetę M-1 [7:xxx:12] i zniszczyła
Wyrzutnia rakiet: 31
i 10 slotów wygląda tak samo.
Żadnych min czy przeciwrakiet u obrońcy więc
co się dzieje?
I ja mam dokładnie to samo Naprawicie to w końcu ? jedna kolonie mu wyczyscilem a na drugiej mam takie coś.. niema przeciwrakiet
Cytat:
Rakieta międzyplanetarna: 32.000 doleciała na planetę X [4:xxx:5] i zniszczyła Nie było nic do zniszczena lub rakiety nie mialy wystarczającej mocy na zniszczenie obrony.
12-29 19:26:59 Obrona planety Raport z ataku rakietowego
*
Rakieta międzyplanetarna: 32.000 doleciała na planetę X [4:xxx:5] i zniszczyła Nie było nic do zniszczena lub rakiety nie mialy wystarczającej mocy na zniszczenie obrony.
Ostatnio zmieniony przez Dawidos |29 Gru 2016|, o 19:30, w całości zmieniany 2 razy
z rakietami w ogóle ostatnio dzieje się tu coś dziwnego ... strzelam w bunkier ilderka a 34000 rakiet (nie ma przeciwrakiet) niszczy .... 2 (słownie dwie) wyrzytnie rakiet
tak że Fazikos niezbędny w tym (i nie tylko) temacie bo problem dotyczy chyba wszystkich uni - ja opisałem swój przypadek z granda ...
_________________ Nie zadawaj się z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i ... pokona doświadczeniem ...
Sprawdziłem i działa prawidłowo potrzebowałbym konkrentch raportów żeby sprawdzić.
Dodałem symulator do ataków rakietowych + opis w wiki http://wiki.infinitebattl...=Atak_rakietowy może się przyda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum