FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: cybertiger
2010-02-24, 02:00
OSZUSTWA KOMBINACJE na UNI1
Autor Wiadomość
BKwarUni1

Wysłany: 2010-02-23, 23:10   OSZUSTWA KOMBINACJE na UNI1

JAk to mozliwe lece na gracza "camulos" z misja niszcz moona na 6:250:5 gracz "camulos" nie jest na urlopie za jakis czas widze ze ma urlop !! co to ma byc !! pisalem do SGO(Zet 1:189:4), AU(Mef 1:375:5), i nic zero odzewu!!!!!!

Przez to nie moglem zobaczyc co zostalo na moonie podstawione. Moim zdaniem jest to zwykle oszustwo!!! :cry: :evil:
:cry: :evil:

Jurasik 
VIP

Wysłany: 2010-02-23, 23:15   

Słuchaj, nie atakuj tak pochopnie teamu.
W zakładce kontakt masz napisane kiedy kto ostatnio był dostępny. Gdy nikt nie jest aktywny po prostu zostaw któremuś wiadomość (1 OSOBIE TYLKO). Następnie poczekaj aż tak osoba tą wiadomość odczyta i zdąży zareagować.
Choć dla ludu to jest ból
Rządzi tu tylko jeden król"

BKwarUni1

Wysłany: 2010-02-23, 23:18   

OK fajnie ale tytlumacz mi jak to mozliwe !! ze jak leci flota na planeta a w polowie drogi gracz sobie urlop wlancza !!

Skoro tak mozna to czemu kazdy tak nie moze !!

Jestem bardzo wzburzony tym co zaszlo akcja bylo w godzinach 17:58 22:10 :-o

Jurasik 
VIP

Wysłany: 2010-02-23, 23:25   

Dowiemy się czy to ktoś z teamu włączył mu urlop czy może gracz użył błędu gry. Niestety dopiero jutro gdyż dzisiaj członkowie teamu z u1 są nieosiągalni już.
Choć dla ludu to jest ból
Rządzi tu tylko jeden król"

BKwarUni1

Wysłany: 2010-02-23, 23:28   

Bardzo Dziekuje

I bede czekal na rozstrzygniecie tej sprawy :)

:-D

cybertiger 
Administrator
Administrator-Emeryt

Wysłany: 2010-02-24, 02:00   

Aby uciąć już dyskusję w tym temacie - powiem tylko tyle że od dziś obowiązuje nowe zarządzenie w sprawie blokad GSami więc w zasadzie temat do zamknięcia.Administrator na prośbę gracza ma w każdym momencie prawo włączyć/zdjąć urlop i nie ma żadnego obowiązku tłumaczyć się graczom 'dlaczego' to zrobił.Jak zaczniemy się tu tłumaczyć każdemu ze wszystkiego co robimy i dlaczego tak a nie inaczej to nastąpi anarchia a praca teamu zostanie zablokowana ślęczeniem na forum i odpowiadaniem na tego typu 'pytania'.Macie to w regulaminie , więc nie rozumiem o co cały ten hałas ...
Czasem warto pomyśleć zanim się coś napisze , poradzić się , popytać a nie zaraz jazda na forum oskarżać nas o oszustwa.Kolega Jurasik Ci wyjaśnił , ale widzę że jak nie napisze tu admin to zdanie moderatora się już nie liczy ?
Moderatorzy to też członkowie teamu - tyle że mają zadania na forum i wiedzą o co 'kaman' w tej grze ...

Cogito ergo ...sum

Mój ulubiony 'Generał' :d

Tak, jestem przestępcą. Moim przestępstwem jest ciekawość. Moim
przestępstwem jest osądzanie ludzi nie po tym jak wyglądają,ile mają pieniędzy czy na jakim są stanowisku, lecz po
tym, co mówią, myślą i robią. Moim przestępstwem jest to, że jestem bystrzejszy od ciebie - nigdy mi tego nie wybaczysz...

Mef
Administrator Uni 1 Administrator Uni 3

Wysłany: 2010-03-02, 01:38   

Witam

Adminie Cybertiger prosze wypowiadac sie w swoich dzialach i nie wtracac sie w moje kompetencje, ja sie w Twoje nie wtracam i nie zycze sobie bys zabieral glos w jakiejkolwiek sprawie na uni1 czy tez uni3. Pilnuj wlasnego podworka.

Odnosnie wlaczania urlopu przez administracje podczas ataku : jest to nie dozwolone i to oczym napisal Admin Cybertiger nie ma zadnego odzwierciedlenia na uni1.

Natomiast w tej konkretnej sytuacji po sprawdzeniu logow wiem iz zaden czlonek Teamu Uni1 nie zalaczyl urlopu graczowi Camulos. Gracz ten sam wlaczyl urlop, a ze w ogole byl w stanie to zrobic to dlatego iz wystapil blad, gdyz podczas ataku nie powinien moc miec takiej mozliwosci.

Napisz do mnie do na pw na forum a zwroce ci flote ktora straciles w wyniku tej sytuacji.

pozdrawiam
Admin Mef

"Tylko martwi widzieli koniec wojny"
- Platon

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi